Izrada
web sajta

web development header

Unikatni web sajtovi dizajnirani specialno za Vaše potrebe.

Scroll down

web development header

Zašto Vam treba web sajt?

Danas ako nemate web sajt to je kao i da ne postojite. Retki su izuzeci koji su izgradili vrednost kod svojih klijenata i bez web sajta, ali čak i oni bi uz web sajt mogli da unaprede svoje poslovanje.


Web sajt Vam može pomoći da dodjete do novih klijenata i samim tim povećate svoj profit. Nije li to ono čemu svaka kompanija teži?

Primer tri stranice sajta MTC na laptopu
Ordinacija eksperta sajt na tlefonu i desktopu

Prednosti kreiranja web sajta

Prisustvo na internetu kroz profesionalno kreiran web sajt Vam omogućava da doprete do ogromnog broja potencijalnih klijenata. Pretvorite ih u klijente tako što ćete se izdvojiti u odnosu na konkurenciju kvalitetnim dizajnom, jednostavnošću korišćenja (UI & UX) i kvalitetnim informacijama.


Kvalitetan web sajt treba da omogući:


 • povećanje potražnje za proizvodom/uslugom, samim tim i povećanje prihoda
 • potencijalnim klijentima da lako nadju Vaš sajt (SEO)
 • Vašim klijentima da lako dodju do informacija koje su im potrebne
 • unapredi Vaš imidž u poslovnom svetu
 • omogući posetiocima sajta dobro korisničko iskustvo

Šta je potrebno da bi uspešno izradili Vaš web sajt?

Osnova svega jeste dobra strategija i dobro upravljanje projektom. Da bi projekat bio uspešan neophodno je usaglasiti dizajn i development , kao i SEO i online marketing.


Svaki od ovih sektora mora da bude usavršen da bi projekat bio uspešan. Tu naravno nije kraj, potrebno je konstantno unapredjivanje i usavršavanje na svim poljima.


U sajt je neophodno konstantno ulagati kako vreme tako i znanje. Nije dovoljno samo napraviti sajt, već je potrebno i konstantno ga unapredjivati i optimizovati kako bi se došlo do zadatkog cilja i očekivanih rezultata.


Naš zadatak u Bluestudiju je da kreiramo web sajt koji će posetiocima biti jednostavan za upotrebu, a uz to i optimizovan tako da se pozicionira što bolje u pretrazi za ključne reči od poslovnih interesa.

Usluga izrade web sajta

Naš tim nudi široki spektar usluga pri izradi web sajta. Možete da birate da li će Vaš sajt biti kreiran u sklopu nekih od najpopularnijih CMS sistema ili će biti kodiran od nule putem drugih tehnologija specijalno za Vas.


Izrada Custom web sajta


Izrada custom web sajta odnosno izrada sajta “od nule” je najadekvatnija opcija ukoliko želite da imate unikatan web sajt koji će izgledati baš onako kako ste ga zamislili. Zbog toga što se radi od nule ovakav sajt nije ničim ograničen, sve može da se izvede u delo.


Sajtove kreirane od nule odlikuje:


 • Dizajn na visokom nivou

  Dizajn sajta se kreira isključivo prema Vašim željama i apsolutno je uniaktan.

 • Responzivan dizajn

  Dizajn koji se prilagodjava svim vrstama uredjaja i svim veličinama ekrana.

 • Kontrola nad svim aspektima sajta

  Sajt se radi od nule što nam omogućava da mi kreiramo konstrukciju i sve njegove aspekte, samim tim to nam daje odrešene ruke u upravljanju njima.

 • Kreiranje strukture od samog početka i bolja optimizovanost za pretraživače

  Pre početka dizajniranja sajta pravi se struktura koja je zasnovana na opsežnoj analizi ključnih reči, konkurencije i ostalih SEO aspekata.

 • Besprekoran kod

  Čist kod koji omogućava bolje performanse i stabilnije funkcionisanje web sajta.

 • Nema potrebe za ažuriranjem dodataka

  S obzirom da nema dodataka kao kod sajtova izradjenih u okviru nekog od CMS sistema, nema ni potrebe za njihovim ažuriranjem.

Izrada sajta u Wordpress-u


Wordpress je definitivno najzastupljenija CMS platforma za izradu web sajtova. Čak 37% web sajtova je kreirano pomoću ove platforme.


Wordpress odlikuje jednostavnost korišćenja i veliki izbor templejta i dodataka koji mogu da se koriste pri izradi sajta.


Dobra optimizacija


Sajtovi izradjeni u wordpresu su SEO-friendly, nude mogućnost modifikovanja svih aspekata sajta i jednostavni su za implementaciju SEO strategije.


Modifikacija


Zbog velikog broja tema (eng. template) wordpress sajtovi imaju veliki nivo modifikacije. Iako sajtovi kreirani u Wordpressu zauzimaju veliki udeo na tržištu, svi oni imaju unikatan izgled.


Responzivan dizajn


Izrada sajta u wordpressu nudi mogućnost implementacije responzivnog dizajna koji omogućava kvalitetan prikaz sajta na svim uredjajima i veličinama ekrana.


Održavanje


Održavanje sajtova kreiranih u wordpressu je malo komplikovanije nego kod drugih CMS sistema i sajtova koji su kreirani od nule. Iako je dodavanje sadržaja vrlo jednostavno i lako, klijentima problem pravi ažuriranje dodataka.


Sajtovi kreirani u okviru ove platforme zahtevaju ručno ažuriranje dodataka što korisnicima uglavnom predstavlja problem. Zato se radije odlučuju da plate mesečno održavanje nego da sami vode računa o ažuriranju.

WordPress logo
webflow logo

Izrada sajta u Webflow-u


Webflow je jedan od najperspektivnijih CMS sistema današnjice. Iako broj sajtova kreiranih putem ovog sistema zauzima svega 0.5%, sve više developera se opredeljuje za izradu sajta preko ove sjajne platforme. Webflow omogućava izradu sajta višestruko brže nego kada biste taj isti sajt kreirali putem Wordpress-a.


Jednostavna implementacija SEO strategije


S obzirom da webflow generiše čist kod, samim tim je i pogodan za implementiranje SEO strategije.

Odlikuje ga krajnje jednostavna kontrolna tabla i vrlo intuitivno upravljanje opcijama.

Veoma lako se pravi responzivan mobile friendly sajt što je veoma bitna karateristika za SEO.


Dodaci se automatski ažuriraju


Iako ih nema puno kao Wordpress, dodaci se automatski ažuriraju i kreirani su od strane samog Webflow-a.


Webflow nudi veću slobodu u dizajniranju sajta


U procesu dizajniranja sajta apsolutno svaka stavka koja se vidi na ekranu ima 100% mogućnost kastomizacije.

Cena izrade web sajta

Cena izrade web sajta zavisi od mnogo faktora i ne može da bude fiksna. Svaki sajt ima drugačiju strukturu i drugačije zahteve po pitanju kompleksnosti programiranja.


Na osnovu onoga što vi želite mi formiramo cenu. Najbolji uvid u to ćemo steći kada nam opišete Vašu ideju i zahteve. To možete uraditi popunjavanjem online formulara klikom na dugme naruči koje se nalazi ispod.

Naručite izradu web sajta

Ukoliko ste spremni da investirate u bolju povezanost sa Vašim klijentima i samim tim svetliju budućnost Vašeg biznisa naručite uslugu izrade web sajta. Za Vas ćemo kreirati web sajt po najnovijim svetskim standardima koji će se izdvojiti unikatnim dizajnom i jednostavnim korišćenjem.

Web development

Web development

FAQ’s

Frequently asked questions

Kontaktirajte nas

e-mail: office@bluestudio.rs

Pridružite se našoj Bluestudio zajednici kako biste dobijali najnovija ažuriranja

Bluestudio

Politika privatnostiPolitika kolačićaUslovi korištenja

Sva prava zadržana. Ⓒ 2022 Bluestudio