Izrada
aplikacija

web development

Napredna rešenja sa unikatnim dizajnom za sve vrste web aplikacija.

Scroll down

web development

Razvoj web aplikacija

Web aplikacija predstavlja softver koji ne mora da se instalira, već se nalazi na serveru.


Web aplikaciji se pristupa putem interneta koristeći pretraživač, nudi poboljšano korisničko iskustvo i po tome se izdvaja od ostalih sajtova.


Iskustvo naših programera omogućava nam da na efikasan način dodjemo do rešenja. U kreiranju web aplikacija koristimo najnaprednije rande okvire (eng. Framework):


Frontend: React, Vue

Backend: Python Djnago, Node.js

Mobile: React Native


Responzivan dizajn omogućava odlično korisničko iskustvo na uredjajima svih veličina. Tako da će Vašoj web aplikaciji moći da se pristupa sa mobilnog uredjaja, a da se pritom ne izgubi efikasnost korišćenja.


Tehnologije koje koriste naši developeri omogućavaju nam da kreiramo web aplikacije koje su optimizovane za pretraživače (eng. SEO friendly) i imaju složenu bazu podataka.

Bluepanel kontrolna tabla pregled grafikon i tabela meni sa leve strane
Pogled kroz prozor aviona animacija

JavaScript animacije

Korisnicima su statični sajtovi postali dosadni. Žele da vide da se na sajtu nešto dešava, žele dinamiku i nezaboravno korisničko iskustvo. Vašim korisnicima baš to možemo pružiti putem animacija.


Animacije koje se savršeno uklapaju u imidž Vašeg sajta i doprinose nezaboravnom korisničkom iskustvu.

Izrada custom web aplikacije

Prednost unikatne web aplikacije u odnosu na one kreirane pomoću templejta je u tome što se sve kodira od nule. Samim tim sajt se može u potpunosti prilagoditi Vašim zahtevima i potrebama.


Odlikuje ga unikatan dizajn i interfejs koji je u potpunosti prilagodjen korisničkom iskustvu.


Brzina i funkcionalnost su daleko veći jer na sajtu nema nepotrebnih opcija koje bi zbunile korisnike i omele efikasno korišćenje aplikacije.

Integracija 3rd-party API-ja

3rd-party API (application programming interface) su korisni dodaci koji omogućuju posetiocima sajta bolje korisničko iskustvo, a Vama da na jednostavniji način steknete uvid u analitiku i performanse web sajta.


Svakodnevno se razvijaju nove 3rd party aplikacije, dok se postojeće konstantno unapredjuju. Danas se može naći mnoštvo korisnih 3rd-party aplikacija koje će unaprediti Vaše poslovanje i krajnjim korisnicima olakšati put do konverzije.


Od opcija koje nudimo, izdvajamo:


  • Online plaćanje- učinite kupovinu jednostavnijom za posetioce Vašeg sajta integracijom nekih od alternativnih načina plaćanja putem mobilnog telefona, kreditne kartice, Stripe, Amazona, PayPal-a, 2Checkout platforme, Google Checkout-a, i drugih.

  • Povezivanje društvenih mreža

    - Facebook, Instagram, Twitter, YouTube


  • Napredne opcije pretrage i filteri

  • Programi za praćenje analitike i performansi web sajta

  • Integraciju ERP i CRM rešenja

  • Izrada kataloga, animacija, 360 pregled proizvoda

  • Razvoj softvera za čet, blog platformi i raznih dodataka
  • Kreiranje profesionalnih stranica na društvenim platformama

Svaka od ovih API integracija donosi prednosti Vašem poslovanju, od poboljšanog korisničkog iskustva, do jasnijeg uvida u performance sajta i analitiku. API su standard u svetskom internet poslovanju koji omogućavaju korisnicima Vašeg sajta da dobiju kompletnu uslugu i odgovarajuće iskustvo sa Vašim brendom.

Naručite web aplikaciju

Kroz dugogodišnje iskustvo stekli smo znanja za kreiranje raznih aplikacija, od izazovnih aplikacija za koje smo morali dobro da razmislimo, do onih koje smo rešili očas posla. Ukoliko Vam je potrebna usluga izrade web aplikacije kontaktirajte nas da Vašem brendu omogućimo napredak na tržištu.

Web development

Web development

FAQ’s

Frequently asked questions

Kontaktirajte nas

e-mail: office@bluestudio.rs

Pridružite se našoj Bluestudio zajednici kako biste dobijali najnovija ažuriranja

Bluestudio

Politika privatnostiPolitika kolačićaUslovi korištenja

Sva prava zadržana. Ⓒ 2022 Bluestudio